Opening Lincherie Beethovenstraat Amsterdam

Lincherie op stapel

Harmeling Interieurconcepten is volop aan de slag voor Lincherie. Dat de retailketen flink zou uitbreiden was al aangekondigd begin 2017. Een aantal winkels is inmiddels opgeleverd.

Op 24 augustus opende een Lincherie winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam. De nieuwe boetiek is klein en sfeervol en een eigen vestiging van Van de Velde, de moederorganisatie van het merk Lincherie. In Enschede gaat Harmeling eind van dit jaar aan de slag in een franchisevestiging waarvoor het voorlopig ontwerp gereed is. In Hoofddorp wordt een eigen winkel van Van de Velde opnieuw ingericht. Deze winkel is een keer zo groot als een ’standaard’ Lincherie winkel. Bijzonderheden in het interieur zijn het hoge plafond en de grote paskamerzone. Er is recent een volledig Rigby&Peller interieur, het internationale en hoogsegment label van Van de Velde, op transport gegaan voor een store in Bluewater (Londen).

Ook voor eind 2017 en begin 2018 staan nog interieuropdrachten voor retailketen Lincherie op stapel. In onder meer Santpoort Noord en Middelburg.

Harmeling Interieurconcepten richt verbouwde juwelierszaak Juwelier Leusink van Veen in

Juwelierszaken in het nieuw

Juwelier Leusink van Veen is een begrip op de Noord-Veluwe. De juwelier in Nunspeet wordt verbouwd. Een deel van het interieur en de etalage worden hergebruikt. De linkerwand, achterwand en het middengebied worden door Harmeling Interieurconcepten in het nieuw gestoken. In de entree komt een halfhoge vitrine- en scheidingswand, met daarop gebogen glas. Hierachter zijn de adviestafels gepland. Rechtsachter in de winkel ontstaat een intieme trouwhoek en links voor het afrekenpunt een nieuwe servicebalie. Mensen die gericht binnenkomen voor een reparatie of een nieuwe batterij worden hier meteen geholpen. In oktober voorziet Harmeling Juwelier Pekelsma in Nieuw Amsterdam van een eigentijds interieur. Ook deze juwelierszaak wordt verbouwd en ingericht met bestaande en nieuwe interieurelementen.

Nieuw interieur hotelkamers De Bonte Wever in Assen

Overnachten in de Bonte Wever

In opdracht van Oving Projectinrichting in Assen richtte Harmeling Interieurconcepten tachtig hotelkamers van de Bonte Wever in. Uitdaging was de klus voor de TT Assen te klaren, de kamers waren op voorhand al verhuurd!

Harmeling verzorgde de bedhoofden, nachtkastjes, spiegels en bureaus in tachtig hotelkamers. De uitstraling is licht: een licht eiken houtdecor met houtnerf wordt afgewisseld met wit. Oving verzorgde zelf het ontwerp. Harmeling heeft ervaring met het inrichten van hotels. “Leuk om weer eens zo’n opdracht te doen en dan vooral in deze omvang.” Het hotel is gebouwd op de plek waar tot voor kort de overdekte schaatshal stond en het gebouw volgt dan ook het contour van de schaatsbaan.

Nieuwe presentatiewand mode Suitable Groningen

Suitable in Groningen

Suitable Groningen is verhuisd naar de Brugstraat 3 en ingericht met het nieuwe Suitable winkelconcept. Een moderne look & feel, waarin minimalisme, duurzaamheid en flexibiliteit centraal staan. Het DNA, een modewinkel met persoonlijke service en advies, wordt hierin benadrukt. Ook geeft het nieuwe winkelconcept meer ruimte voor een breder assortiment, zodat de Suitable klant nog uitgebreider kan winkelen.

Harmeling Interieurconcepten realiseerde het in eigen huis ontwikkelde interieurconcept met blank epoxy metalen frames, goudkleurige middenframes en inbouwkasten in de paskamerwanden. Dit nieuwe concept is onder andere al ingezet in de Suitable Shops Den Bosch en Zwolle, maar gaat zeker uitgerold worden in Suitable shops verspreid door heel Nederland.

Bouwen in het Oosten

Harmeling Interieurconcepten staat in de schijnwerpers van Bouwen in het Oosten, vakblad voor de Overijsselse en Gelderse bouw- en installatiewereld. In een interview vertelt Hans Stenvert, algemeen directeur, over de visie, mijlpalen en ambities. Benieuwd naar de ins en outs? Lees: Bouwen in het Oosten 3 – Harmeling

Doppio Espresso interieur

Welkom terug Doppio

In 2013 kreeg Harmeling Interieurconcepten de eerste interieuropdracht van Doppio Espresso, een snelgroeiende koffiebarformule met toen ruim twintig vestigingen. We richtten kort achter elkaar Doppio Rotterdam, Zoetermeer en Utrecht in. Vanwege de groei nam het bedrijf een projectbureau in de arm om verdere uitrol van de formule in goede banen te leiden. Gelukkig koos ook Het Bouwadvies uiteindelijk voor samenwerking met Harmeling.

We gaan drie-en-een-half jaar later weer op de koffie bij Doppio, dat inmiddels doorgroeide naar dertig vestigingen in heel Nederland. We kregen de inrichting van Doppio Wageningen en Maassluis al in opdracht van Het Bouwadvies en Delft en Amsterdam Zuid Oost staan op stapel. Het interieur van Doppio wordt gekenmerkt door heel donker Wenge hout met flink reliëf in combinatie met glas, LG HI-Macs bladen en hoogglans wit.

 

2016 in beeld

Benieuwd naar de hoogtepunten van Harmeling Interieurconcepten in 2016? Wie onze website in de gaten houdt of ons volgt op Facebook of Linkedin heeft er vast al een aantal voorbij zien komen. We hebben gerealiseerde interieuropdrachten voor winkels en uiteenlopende projecten samengevat in 2016 Inbeeld. Leuk voor onszelf om terug te blikken, maar misschien ook een inspiratiebron voor u. Bekijk 2016 Inbeeld. Neemt u even contact met ons op, dan sturen we u een papieren versie toe.

Impressie maatwerkinterieur Kroondomein voor Gemeente Hollands kroon

Kroon op ons werk

Via een aanbesteding verwierf Harmeling Interieurconcepten de opdracht voor de realisatie van het maatwerk interieur voor het Kroondomein in Anna Paulowna. Medio februari gaat de ambtelijke organisatie van de Gemeente Hollands Kroon hier werken. GeO Architecten is de bouwkundig architect. Crielaers & Company ontwierp het interieurconcept en maatwerk. Momenteel werkt Harmeling aan de montage van dit bijzondere en omvangrijke project op locatie met als uitdaging de enorme diversiteit aan maatwerk.

Vellesan College, impressie hal vanaf eerste verdieping

Reünie op het Vellesan College

Het Vellesan College heeft ons benaderd om mee te denken in de realisatie van het volledige interieur voor de nieuwbouwlocatie aan de Platanenstraat in IJmuiden. Een omvangrijke klus. Wij verzorgen al het maatwerk, van receptiebalie tot lokaalkasten en van restaurant tot kap- en schoonheidssalon voor praktijkonderwijs. Vooral de grote hoeveelheid lokaalkasten, maakt dat deze klus niet onopgemerkt blijft. Deze nemen best veel opslagruimte in beslag. Begin 2017 zijn we gestart met de montage.

Nieuw presentatiesysteem modewinkel Sans-online.nl

Nieuwe presentatie mode Sans-online.nl

Sans-online.nl in Rijssen heeft de winkelruimte aan de achterzijde bij de winkel getrokken. Deze hebben we ingericht met ons recent ontwikkelde flexibele presentatiesysteem voor de modebranche. Tevredenheid van de opdrachtgever resulteerde in een vervolgopdracht: Harmeling gaat in februari ook het souterrain van de modewinkel inrichten met dit presentatiesysteem.

Pagina 1 van 812345...Minst recente »