Nieuw interieur hotelkamers De Bonte Wever in Assen

Overnachten in de Bonte Wever

In opdracht van Oving Projectinrichting in Assen richtte Harmeling Interieurconcepten tachtig hotelkamers van de Bonte Wever in. Uitdaging was de klus voor de TT Assen te klaren, de kamers waren op voorhand al verhuurd!

Harmeling verzorgde de bedhoofden, nachtkastjes, spiegels en bureaus in tachtig hotelkamers. De uitstraling is licht: een licht eiken houtdecor met houtnerf wordt afgewisseld met wit. Oving verzorgde zelf het ontwerp. Harmeling heeft ervaring met het inrichten van hotels. “Leuk om weer eens zo’n opdracht te doen en dan vooral in deze omvang.” Het hotel is gebouwd op de plek waar tot voor kort de overdekte schaatshal stond en het gebouw volgt dan ook het contour van de schaatsbaan.

Nieuwe presentatiewand mode Suitable Groningen

Suitable in Groningen

Suitable Groningen is verhuisd naar de Brugstraat 3 en ingericht met het nieuwe Suitable winkelconcept. Een moderne look & feel, waarin minimalisme, duurzaamheid en flexibiliteit centraal staan. Het DNA, een modewinkel met persoonlijke service en advies, wordt hierin benadrukt. Ook geeft het nieuwe winkelconcept meer ruimte voor een breder assortiment, zodat de Suitable klant nog uitgebreider kan winkelen.

Harmeling Interieurconcepten realiseerde het in eigen huis ontwikkelde interieurconcept met blank epoxy metalen frames, goudkleurige middenframes en inbouwkasten in de paskamerwanden. Dit nieuwe concept is onder andere al ingezet in de Suitable Shops Den Bosch en Zwolle, maar gaat zeker uitgerold worden in Suitable shops verspreid door heel Nederland.

Bouwen in het Oosten

Harmeling Interieurconcepten staat in de schijnwerpers van Bouwen in het Oosten, vakblad voor de Overijsselse en Gelderse bouw- en installatiewereld. In een interview vertelt Hans Stenvert, algemeen directeur, over de visie, mijlpalen en ambities. Benieuwd naar de ins en outs? Lees: Bouwen in het Oosten 3 – Harmeling

Doppio Espresso interieur

Welkom terug Doppio

In 2013 kreeg Harmeling Interieurconcepten de eerste interieuropdracht van Doppio Espresso, een snelgroeiende koffiebarformule met toen ruim twintig vestigingen. We richtten kort achter elkaar Doppio Rotterdam, Zoetermeer en Utrecht in. Vanwege de groei nam het bedrijf een projectbureau in de arm om verdere uitrol van de formule in goede banen te leiden. Gelukkig koos ook Het Bouwadvies uiteindelijk voor samenwerking met Harmeling.

We gaan drie-en-een-half jaar later weer op de koffie bij Doppio, dat inmiddels doorgroeide naar dertig vestigingen in heel Nederland. We kregen de inrichting van Doppio Wageningen en Maassluis al in opdracht van Het Bouwadvies en Delft en Amsterdam Zuid Oost staan op stapel. Het interieur van Doppio wordt gekenmerkt door heel donker Wenge hout met flink reliëf in combinatie met glas, LG HI-Macs bladen en hoogglans wit.

 

2016 in beeld

Benieuwd naar de hoogtepunten van Harmeling Interieurconcepten in 2016? Wie onze website in de gaten houdt of ons volgt op Facebook of Linkedin heeft er vast al een aantal voorbij zien komen. We hebben gerealiseerde interieuropdrachten voor winkels en uiteenlopende projecten samengevat in 2016 Inbeeld. Leuk voor onszelf om terug te blikken, maar misschien ook een inspiratiebron voor u. Bekijk 2016 Inbeeld. Neemt u even contact met ons op, dan sturen we u een papieren versie toe.

Impressie maatwerkinterieur Kroondomein voor Gemeente Hollands kroon

Kroon op ons werk

Via een aanbesteding verwierf Harmeling Interieurconcepten de opdracht voor de realisatie van het maatwerk interieur voor het Kroondomein in Anna Paulowna. Medio februari gaat de ambtelijke organisatie van de Gemeente Hollands Kroon hier werken. GeO Architecten is de bouwkundig architect. Crielaers & Company ontwierp het interieurconcept en maatwerk. Momenteel werkt Harmeling aan de montage van dit bijzondere en omvangrijke project op locatie met als uitdaging de enorme diversiteit aan maatwerk.

Vellesan College, impressie hal vanaf eerste verdieping

Reünie op het Vellesan College

Het Vellesan College heeft ons benaderd om mee te denken in de realisatie van het volledige interieur voor de nieuwbouwlocatie aan de Platanenstraat in IJmuiden. Een omvangrijke klus. Wij verzorgen al het maatwerk, van receptiebalie tot lokaalkasten en van restaurant tot kap- en schoonheidssalon voor praktijkonderwijs. Vooral de grote hoeveelheid lokaalkasten, maakt dat deze klus niet onopgemerkt blijft. Deze nemen best veel opslagruimte in beslag. Begin 2017 zijn we gestart met de montage.

Nieuw presentatiesysteem modewinkel Sans-online.nl

Nieuwe presentatie mode Sans-online.nl

Sans-online.nl in Rijssen heeft de winkelruimte aan de achterzijde bij de winkel getrokken. Deze hebben we ingericht met ons recent ontwikkelde flexibele presentatiesysteem voor de modebranche. Tevredenheid van de opdrachtgever resulteerde in een vervolgopdracht: Harmeling gaat in februari ook het souterrain van de modewinkel inrichten met dit presentatiesysteem.

Impressie module winkelconcept Slaapkenner Theo Bot

Winkelconcept voor Slaapkenner

Slaapkenner Theo Bot in Zwaag is specialist op het gebied van lekker en gezond slapen. Dit is één van de 15 speciaalzaken die tot de formule Slaapkenner horen. Inkooporganisatie Euretco in Hoevelaken introduceerde een nieuw winkelconcept voor Slaapkenners. Een onderdeel hiervan wordt in Zwaag voor het eerst toegepast. Harmeling Interieurconcepten verzorgt de realisatie ervan. De module bestaat uit een presentatie van dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel. Uitrol van verdere modules staat op stapel. Deze worden gepresenteerd in de showroom van Euretco.

Inrichting stand Schoenenplein 50PlusBeurs

50plus ontmoet elkaar

Wij stonden dit jaar op de 50PlusBeurs. Niet tijdens het evenement zelf van 20 t/m 24 september, maar daarvoor. We realiseerden de stand in opdracht van ‘Gezond Lopen’ op aanbevelen van ANWR/Garant met wie we een leveranciersovereenkomst hebben. Gezond Lopen en Podo Linéa presenteren zich samen op het Schoenenplein. Daar ondergaan bezoekers 3D voetmetingen en krijgen zij advies en een doorverwijzing naar de bij deze formules aangesloten winkels. De beurs is bedoeld voor actieve 50 plussers. De bezoeker vindt er 600 stands, entertainment en aanbiedingen. Zelf vieren we volgend jaar ons 55-jarig bestaan. En actief zijn we ook!

Pagina 1 van 812345...Minst recente »