Onze referenties

Natuurlijk kunnen we u vertellen waar we goed in zijn. We verstaan ons vak, dat mag u van ons aannemen. Sinds 1962. Maar de belangrijkste ambassadeur zijn we niet zelf, dat zijn onze opdrachtgevers.

Harmeling Interieurconcepten heeft ruim vijftig jaar ervaring in interieurinrichting voor uiteenlopende branches en opdrachtgevers. Veel klanten komen terug als het interieur toe is aan een update, totale vernieuwing of uitbreiding. We zijn ISO9001 gecertificeerd en de resultaten uit ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek tonen aan dat opdrachtgevers onze dienstverlening waarderen. We doen er dan ook alles aan onze bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren.

Met trots laten we onze referenties zien in winkelinrichting en in projecten. Kiest u in het menu voor een branche waarin u geïnteresseerd bent en u ziet een fotopresentatie van referenties in die branche. Daaronder staan kleine afbeeldingen van de afzonderlijke referenties. Klikt u daarop dan krijgt u meer informatie over deze referentie.

Uiteraard zijn wij graag bereid u  meer te vertellen over deze én andere referenties. Neem contact met ons op voor verdere informatie.